Bitirme Çalışması Duyurusu

BİTİRME ÇALIŞMASI DUYURUSU

2023-2024 Bahar Dönemi itibariyle bitirme çalışması teslim süreci aşağıdaki gibi olacaktır:

• Öğrenci çalışmasını teslim etmeden önce intihal.net uygulamasından kendisine tanımlanan yetkiyle tezinin benzerlik raporunu alacaktır.
  • Öğretim üyesi intihal.net sisteminden ilgili öğrencinin benzerlik raporunu kontrol edecektir. Benzerlik raporu %25’in üstünde olan bitirme çalışmaları başarısız sayılacaktır.
  • Öğrenci sistemden aldığı Özet Raporu bitirme çalışmasında İçindekiler sayfasının devamına ekleyecektir.
  • Öğrenci, danışman öğretim üyesinin onayını aldıktan sonra bitirme çalışmasını pdf dosyası olarak kamu@sakarya.edu.tr adresine gönderecektir. (Öğrenci no, ad-soyad ve tezin başlığı dosya adına yazılacaktır.)
  • Çalışmanın bir nüshası da en geç 01 Haziran 2024 tarihine kadar SABİS üzerinden sisteme yüklenerek danışman öğretim üyesine ulaştırılacaktır.

Bitirme çalışmalarının son teslim tarihi 01 Haziran 2024'tür.