Ana Sayfa
Duyurular
Onur ve Yüksek Onur Belgeleri Takdim Töreni Daveti

ONUR ve YÜKSEK ONUR Belgeleri Takdim Töreni Daveti

2023-2024 Güz Dönemi Sonunda başarı göstererek ONUR ve YÜKSEK ONUR Belgesi almaya hak kazanan değerli öğrencilerimiz için Belge Takdim Töreni gerçekleştirilecektir.

Tarih ve Saat: 5 Mart 2024, Saat 10:30
Yer: Hukuk Fakültesi Sebahattin Zaim Konferans Salonu

Törende, Fakültemiz Dekanı, Dekan Yardımcıları, Bölüm Başkanları ve Yardımcıları, siz değerli öğrencilerimizin ve davetlilerin huzurunda başarılı öğrencilerimize ONUR ve YÜKSEK ONUR Belgelerini takdim edeceklerdir.

Önemli Hatırlatmalar:

1. Belge Teslim Tarihi: ONUR ve YÜKSEK ONUR Belgelerinizi, 1 Mart 2024 CUMA  gününden itibaren ilgili Bölüm Sekreterinizden teslim alabilirsiniz.

2. Tören Günü: ONUR ve YÜKSEK ONUR Belgelerinizi, törenin düzenleneceği 5 Mart 2024 Salı günü yanınızda bulundurmanızı rica ederiz.

3. Toplu Fotograf Çekimi: ONUR Belgesi ve YÜKSEK ONUR Belgesi alan öğrencilerimiz ayrı ayrı olarak bölüm bölüm sahneye çağrılacak ve Dekan, Dekan Yardımcıları, Bölüm Başkanları ve Yardımcıları ile toplu fotograf çekimi gerçekleştirilecektir.

Bu özel gününüzde aramızda olmanızı diler, başarılarınızın devamını temenni ederiz. Sizleri törenimizde görmekten büyük bir memnuniyet duyacağız.

Saygılarımızla,

Fotoğraflar