Staj Defterlerinin Teslimi ve Mülakat Tarihi

SBK 499 Mesleki Uygulamalar dersi kapsamında staj yapan öğrencilerin staj süreçlerini başarıyla tamamlayabilmeleri için 31 Mayıs 2022 Salı günü saat 13:00’da İşletme Fakültesi A Blok son katında bulunan P420 nolu odada mülakata girmeleri gerekmektedir. Mülakata girecek adayların yanlarında aşağıdaki evrakların bulunması gereklidir:

1. İşyeri tarafından doldurulan ve mühürlenmiş kapalı bir zarfa konulan Staj Değerlendirme Formu. (İlgili form web sitemizde mevcuttur)
2. Staj süresi boyunca yürüttüğü iş ve işlemleri açık şekilde gösterilerek hazırlanmış Mesleki Uygulama Defteri. (İlgili form web sitemizde mevcuttur)

*Mesleki Uygulama Defteri içine kaydedilen iş ve işlemler haftalar halinde, mümkün mertebe sarih ve detaylı şekilde hazırlanması gerekir. Bu sebeple sitedeki dosyanın devamına kalan haftaları ekleyerek geniş şekilde hazırlayabilirsiniz.