Bitirme Çalışmalarının Teslimi

2021-2022 Bahar Dönemi itibariyle bitirme çalışması teslim süreci aşağıdaki gibi olacaktır:
 Öğrenci çalışmasını teslim etmeden önce intihal.net uygulamasından kendisine tanımlanan yetkiyle tezinin benzerlik raporunu alacaktır.
 Öğretim üyesi intihal.net sisteminden ilgili öğrencinin benzerlik raporunu kontrol edecektir.
 Benzerlik raporu %25’in üstünde olan bitirme çalışmaları başarısız sayılacaktır.
 Öğrenci sistemden aldığı Özet Raporu bitirme çalışmasında İçindekiler sayfasının devamına ekleyecektir.
 Öğrenci, danışman öğretim üyesinin onayını aldıktan sonra bitirme çalışmasını pdf dosyası olarak kamu@sakarya.edu.tr adresine yükleyecektir. (Öğrenci no, ad-soyad ve tezin başlığı dosya adına yazılacaktır.) Çalışmanın bir nüshası da 1-3 Haziran tarihleri arasında SABİS üzerinden sisteme yüklenerek danışman öğretim üyesine ulaştırılacaktır.

Bitirme çalışmalarının son teslim tarihi 3 Haziran 2022'dir.

Bitirme çalışmaları için sunum ve/veya savunma sınavı yapılıp yapılmaması danışman tercihine bırakılmıştır.

İntihal.net programının kullanımı ve öğrencilerin yetkilendirilmesiyle ilgili hazırlanan videoya buradan ulaşabilirsiniz.