Yaz Okulu Bitirme Ödevi Danışman Dağılımı

2018-2019 Bitirme Ödevi Danışman tercihleri https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeBmoSwY6fbnmU2SRAJ1H5eM-AB8xvPqxLc0ivfE5V0_HuQDA/viewform adresinden yapılacaktır.

Danışman tercihleri 21 Haziran 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar açık kalacaktır. Form doldurmayan öğrencilerin danışman ataması rastgele yapılacaktır.

24.06.2019: Danışman dağılımı belirlenmiştir. DOSYALAR kısmından ulaşabilirsiniz.

Tüm öğrencilerin yeni danışmanları SABİS'te tanımlanmıştır. Bitirme Ödevi konusu belirleme ve yazım sürecini başlatabilirler.

Öğrencilerimiz g151804013 öğrenci numaralı Hasan BAKIR ve u140304097 öğrenci numaralı Murat Dinçer CESUR'un SABİS'te Bitirme Ödevi dersini seçmedikleri tespit edilmiştir. Şayet bu öğrencilerimiz formla (Mazeretli Yazılma ile) Bitirme Ödevi'ni seçmişlerse, dersleri sisteme tanımlandıktan sonra ek dosyada belirtilen danışmanları SABİS'lerine tanımlanacaktır. Bu öğrencilerimiz herhangi bir mazeretli yazılma yapmadılarsa acilen öğrenci işleriyle görüşmeleri gerekmektedir.